Vier-Koren-Kerstconcert  
  Beste muziekliefhebber,  
  Kom luisteren naar prachtige kerstliederen: er is altijd een verrassing! Op vrijdagavond 18 december brengt Kamerkoor Canteklaer samen met Ton sur Ton, Kamerkoor Montessera, en het popkoor Speechless een sfeervol kerstconcert in de Jacobuskerk. Canteklaer zingt onder meer ′In Dulci Jubilo′ van Jetse Bremer en een vrolijke versie van ′Rudolph, The Rednosed Reindeer′.  
  Het concert begint en eindigt met het gezamenlijk zingen van ′Lux Aurumque′ (gouden licht) en ′Stille Nacht′. Komt allen!  
   
  · Vrijdag 18 december 2015 · aanvang 20.00 uur · Jacobuskerk · Enschede  
       Kaarten in de voorverkoop (met korting) verkrijgbaar:    Bestel hier ...  
  · Tijdens het concert houden we een collecte voor het Noodfonds van VluchtelingenWerk.      Donaties aan dit fonds komen direct terecht bij vluchtelingen.  
     Website VluchtingenWerk ...  
   
  Christmas Carols op Havezathe Herinckhave  
  Een dag later, op zaterdag 19 december, zingt Kamerkoor Canteklaer in de Huiskapel van Havezathe Herinckhave in Fleringen. Christmas Carols in Dickensiaanse stijl, vuurkorven, midwinterhoornblazers op de binnenplaats, en het luiden van het Angelus klokje zijn de ingrediŽnten voor een mooie ontvangst van de gasten van het Buitenplaatsconcert.  
     Meer informatie ...  
  Vooroptreden Nederlands Kamerkoor  
  Op zondag 22 mei zingt Kamerkoor Canteklaer de ′Three Shakespeare Songs′ van Ralph Vaughn Williams als voorprogramma van het concert ′ De Storm′ van het Nederlands Kamerkoor.  
     Website Nederlands Kamerkoor ...  
   
  U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u belangstelling hebt getoond voor Kamerkoor Canteklaer.  
  Stuurt u de nieuwsbrief alstublieft door aan vrienden en bekenden!  
  Nieuwsbrief niet meer of juist ook ontvangen? U kunt zich hier aanmelden of afmelden.