Kerstconcerten 2016  
  Beste muziekliefhebber,  
  Kamerkoor Canteklaer brengt ook dit jaar weer bekende en onbekende Christmas Carols en enkele moderne kerstmotetten.  
  Samen met Marlies van Oort op de harp zingen we enkele sprankelende delen uit de ′Ceremony of Carols′ van Benjamin Britten.  
  Natuurlijk staan ′Hark! The Herald Angels sing′, het prachtige ′In the bleak midwinter′ van Gustav Holst, en het slaapliedje de ′Coventry Carol′ op het programma. Ook het Zweedse lied ′Jul, jul, strålande jul′ en het Ierse lied ′An Irish Blessing′ passen perfect bij de kerstsfeer, waarbij ′In Dulci Jubilo′ en ′Rudolph, the rednosed reindeer′ natuurlijk niet mogen ontbreken.  
  De Franse componist Francis Poulenc schreef zijn ′Quatre Motets pour le temps de Noël′ in 1952. Kamerkoor Canteklaer zingt daarvan het mysterieuze eerste motet ′O Magnum Mysterium′ en het feestelijke vierde motet ′Hodie Christus natus est′.  
   
  Kerstconcert in De Wintertuin van De Wonne  
  Geniet van al deze sfeervolle kerstmuziek tijdens ons kerstconcert op dinsdag 20 december om 20.00 uur. Vanwege de locatie is het aantal zitplaatsen beperkt: slechts 60. Reserveren is daarom verplicht. Doe het snel, want vol-is-vol!  
     Reserveer hier ...  
  Christmas Carols op Havezathe Herinckhave  
  Op zaterdag 17 december zingt Kamerkoor Canteklaer opnieuw in de Huiskapel van Havezathe Herinckhave in Fleringen. Christmas Carols in de stijl van Dickens en vuurkorven op de binnenplaats. Een mooie ontvangst van de gasten van het Buitenplaatsconcert.  
     Meer informatie ...  
  Kerstmuziek in de Jozefkerk  
  Ten slotte is Kamerkoor Canteklaer op maandag 19 december ook nog tijdens een besloten kerstconcert te horen in de Jozefkerk in Enschede. Eveneens in Dickensiaanse stijl ...  
   
  U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u belangstelling hebt getoond voor Kamerkoor Canteklaer.  
  Stuurt u de nieuwsbrief alstublieft door aan vrienden en bekenden!  
  Nieuwsbrief niet meer of juist ook ontvangen? U kunt zich hier aanmelden of afmelden.