Motetten van Bach en meer ...  
  Beste muziekliefhebber,  
  Op 7 en 8 oktober zingt Kamerkoor Canteklaer voor u in Delden en Oldenzaal de motetten van J.S. Bach.  
  Om alvast in de stemming te komen treedt het koor komende zondag 24 september tweemaal kort op tijdens de Culturele Zondag die in het teken staat van het UITfestival Enschede.  
  Tijd en locatie: 15.15 uur en 16.00 uur in de Jacobuskerk. De toegang is vrij.  
  Kom alvast luisteren naar 'Immortal Bach' (1988) van Knut Nystedt. Dit werk is afgeleid van het koraal 'Komm, süßer Tod' en benadrukt de onsterfelijkheid van J.S. Bach. Een indrukwekkende en tijd-loze compositie!  
  Ook zingt het koor het lied 'Dirait-on' uit 'Les chansons des Roses'. Dit als opmaat voor de concerten in het voorjaar van 2018 met het serene 'Lux Aeterna' van Morten Lauridsen.  
   
  Bach in de Oude Blasius te Delden  
  De nieuwe vereniging Cultuurvrienden Oude Blasius Delden organiseert weer allerlei concerten in dit prachtige oude kerkgebouw. Kom op zaterdag 7 oktober 2017 om 19.30 uur luisteren naar Nystedt en Bach.  
     Meer informatie ...  
  Bach in de St. Plechelmusbasiliek te Oldenzaal  
  Kamerkoor Canteklaer zingt voor het eerst in de St. Plechelmusbasiliek in Oldenzaal en wel op zondag 8 oktober 2017 om 16.00 uur. Ook hier staan de motetten van Bach en het werk van Nystedt op het programma. Van het vroege werk 'Ich lasse dich nicht' is verrassend genoeg pas recent komen vast te staan dat het eveneens door J.S. Bach is geschreven.  
     Bestel hier kaarten ...  
   
  U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u belangstelling hebt getoond voor Kamerkoor Canteklaer.  
  Stuurt u de nieuwsbrief alstublieft door aan vrienden en bekenden!  
  Nieuwsbrief niet meer of juist ook ontvangen? U kunt zich hier aanmelden of afmelden.