Uitstapje naar ballads en blues  
  Beste muziekliefhebber,  
  Op 18 november geeft Kamerkoor Canteklaer acte de présence tijdens een optreden van Mari Nusa & Merel Sophie. Deze twee singer-songwriters organiseren een middag met eigen werk. Zij weten te raken met een mozaïek van tedere ballads, kruidige americana en soulvolle blues.  
  Mari Nusa en Merel Sopie zullen vocaal elkaars liedjes ondersteunen, daarbij geassisteerd door André Kerver (klarinet), Arjan Wilmink (gitaar) en Stan de Kwaadsteniet (piano).  
   
  Voor Kamerkoor Canteklaer is een rol weggelegd tijdens het lied 'The River' van Mari Nusa. Merel maakte voor dit lied een arrangement voor koor en solo-stem. Kamerkoor Canteklaer maakt hiermee een uitstapje naar het genre van de ballads en blues.  
   
  · Zondag 18 november 2018 · aanvang 15.00 uur · Kulturhus · Borne · toegang € 15,00  
   
  Feest van licht  
  Op zaterdag 22 december 19.30 uur verzorgt Kamerkoor Canteklaer een kerstconcert in de Oude Blasius in Delden. Bijzondere gast is de mezzosopraan Helena van Heel. Het koor brengt kerstliederen uit heel Europa. Relatief onbekende, prachtige muziek uit onder meer Duitsland, Frankrijk, Zweden, Groot-Brittannië, Bulgarije en Nederland. Ook zingt het koor 'Lux Aeterna' van de Amerikaanse componist Morten Lauridsen.                                         Meer informatie ...  
   
  Voor komende projecten zoekt het koor nieuwe zangers, vooral sopranen!      Lees meer ...  
   
  U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u belangstelling hebt getoond voor Kamerkoor Canteklaer.  
  Stuurt u de nieuwsbrief alstublieft door aan vrienden en bekenden!  
  Nieuwsbrief niet meer of juist ook ontvangen? U kunt zich hier aanmelden of afmelden.