Ein deutsches Requiem  
  Beste muziekliefhebber,  
  Kamerkoor Canteklaer is ontzettend trots dat sopraan Elisabeth Hetherington, winnares van de Dutch Classical Talent Award 2020, één van de solisten is tijdens onze concerten van 'Ein deutsches Requiem' van Johannes Brahms.  
  Elisabeth Hetherington (1992) komt uit Toronto, Canada en woont sinds 2016 in Nederland. Ze is cum laude afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam. In 2020 nam zij deel aan de Dutch Classical Talent Award, een jaar durende competitie en tournee. De jury van Dutch Classical Talent was enorm onder de indruk van haar extreem heldere, zuivere stem en van haar persoonlijkheid, die van het podium spat.  
  Samen met Vocaal Ensemble La Colombe voert Kamerkoor Canteklaer 'Ein deutsches Requiem' uit in de Grote Kerk in Enschede en in de Oude Blasius in Delden. Bas-bariton solist is Joris van Baar. De pianisten zijn Marien van Nieukerken en Ivo Boytchev.  
  Met de uitvoering van dit grootse werk van Brahms neemt Iassen Raykov afscheid als dirigent van Kamerkoor Canteklaer. Een speciaal moment dus en een extra reden om van deze twee concerten iets moois van te maken!  
  Kaarten in de voorverkoop via de website (met korting) of aan de kassa!  
     Meer informatie ...  
   
  · Zaterdag 30 oktober 2021 · aanvang 19.30 uur · Grote Kerk · Enschede  
  · Zaterdag 6 november 2021 · aanvang 19.30 uur · Oude Blasius · Delden  
  · Iassen Raykov · dirigent · Elisabeth Hetherington · sopraan · Joris van Baar · bas-bariton  
   
  U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u belangstelling hebt getoond voor Kamerkoor Canteklaer.  
  Stuurt u de nieuwsbrief alstublieft door aan vrienden en bekenden!  
  Nieuwsbrief niet meer of juist ook ontvangen? U kunt zich hier aanmelden of afmelden.